• di. okt 3rd, 2023

EuroParcs honden toegestaan

Vakantie boeken bij EuroParcs? EuroParcs is een aanbieder van vakantieparken in Nederland (en Europa). Voordat je boekt kan het verstandig zijn om op de hoogte te zijn van de geldende regels voor honden binnen EuroParcs.

Honden zijn toegestaan op alle parken van EuroParcs. Wel geldt de regel dat er een maximum van 2
huisdieren wordt toegestaan per accommodatie. EuroParcs biedt verschillende vakanties aan die
geschikt zijn voor de hond. Er zijn verschillende parken die nabij het strand gelegen zijn, zoals park de
Woudhoeve. Honden hebben echter alleen toegang tot het strand tijdens het laagseizoen. Bij EuroParcs Gulperberg zijn honden niet toegestaan in de woningen. Op elk park zijn er ook enkele huisdiervrije accommodaties aanwezig.

Er zijn speciale uitlaatstroken op de parken aanwezig waar de honden kunnen worden uitgelaten. Daarnaast dienen honden altijd aangelijnd te zijn op de parken van EuroParcs. Er zijn vakantiehuisjes
aanwezig met een tuinomheining zodat de hond vrij in de tuin kan spelen. Als je aangeeft dat de hond meekomt krijgt deze bij ontvangst wat lekkers. Alle parken zijn gelegen op A-locaties. Dit houdt in dat alle parken dichtbij de natuur zijn. Er zijn 12 vakantieparken in de nabijheid van het strand waar honden zijn toegestaan en 14 in de nabijheid van water.

De extra kosten van een hond bedragen €5,15 bij EuroParcs.

Redactie

Op vakantie met de hond? Wij brengen en houden je op de hoogte van de meest hondvriendelijke vakantielanden, -parken, -huizen en hotels.