• di. okt 3rd, 2023

Landal Greenparks honden toegestaan

DoorRedactie

nov 20, 2022
Honden toegestaan Landal Greenparks

Landal Greenparks is één van de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland (en ook daarbuiten). Goed dus om te weten of je daar ook welkom bent met je hond en wat de exacte voorwaarden zijn.

Op bijna alle parken van Landal zijn honden toegestaan, wel doorgaans met een maximum van twee honden per accommodatie. Er is echter een aantal uitzonderingen. Op het park Rabbit Hill zijn honden bijvoorbeeld niet toegestaan in de stacaravans en in de safaritenten. Een deel van het park heeft echter wel bungalows waar honden toegestaan zijn. Ook bij Landal Résidence ’t Hof van Haamstede is een deel van het park niet toegankelijk voor honden. Honden zijn wel toegestaan in de bungalows van het park, maar niet in de appartementen. Ook is er een park waar honden helemaal niet toegestaan zijn. Dit betreft Landal Vitamaris op Schiermonnikoog.

Landal Greenparks biedt op veel parken goede faciliteiten voor honden. Zo zijn er bungalows met een omliggende tuin en zijn er op verschillende parken uitlaatparkjes voor de hond. Sommige parken hebben tevens een honden oppasservice, voor als je de hond een keer een dag niet mee wilt nemen tijdens je vakantie.

Uiteraard moet er wel worden betaald voor het verblijf van de hond bij Landal Greenparks. Per hond betaal je per dag een bedrag van €5,75.

Redactie

Op vakantie met de hond? Wij brengen en houden je op de hoogte van de meest hondvriendelijke vakantielanden, -parken, -huizen en hotels.