• di. okt 3rd, 2023

RCN honden toegestaan

DoorRedactie

jan 16, 2023 ,

RCN is een aanbieder van vakantieparken in Nederland en ook in het buitenland. Voordat je een vakantie bij RCN boekt wil je natuurlijk graag weten of honden ook toegang krijgen tot het park.

Bij RCN zijn honden op alle vakantieparken toegestaan. Bij RCN zijn er in Nederland 2 huisdieren per accommodatie toegestaan. Toegang voor het tweede huisdier moet wel altijd specifiek aangevraagd worden. Bij RCN de Schotsman is slechts 1 huisdier op bepaalde gedeeltes van het terrein toegestaan, en alleen op aanvraag. Honden hebben tevens geen toegang tot sanitair, zwembaden en overdekte voorzieningen.
Honden dienen gevaccineerd te zijn. Ook dienen honden op het terrein van RCN parken aangelijnd te zijn. Op het terrein zijn aangewezen plaatsen beschikbaar waar honden hun behoefte kunnen doen. Het is niet toegestaan om dit op andere plaatsen dan de aangewezen plekken te doen.

Bij RCN zijn er enkele vakantiebestemmingen waar er een omheinde tuin aanwezig is, zoals in Dwingeloo bij de bungalows. RCN parken liggen vaak volop in de natuur en er is genoeg voor de hond te doen. Wandelen in de Veluwe kan bijvoorbeeld bij park de Jagerstee en voor een hond vriendelijke vakantie aan het water ben je bij de Roggeberg in Sneek aan het juiste adres.

Ook aan de overnachting van de hond zijn kosten verbonden. Voor alle accommodaties bedragen deze kosten €5,50 per nacht.

Redactie

Op vakantie met de hond? Wij brengen en houden je op de hoogte van de meest hondvriendelijke vakantielanden, -parken, -huizen en hotels.