• zo. mrt 26th, 2023

Topparken honden toegestaan

Topparken is een grote aanbieder van vakantieparken in Nederland. Voordat je een vakantie bij topparken boekt is het verstandig om op de hoogte te zijn van de regels met betrekking tot honden op het park.
Honden zijn toegestaan op alle 12 parken van Topparken in Nederland. Honden zijn welkom op alle kampeerplaatsen maar ook in de vakantiehuizen. Het is ook mogelijk om last minute te boeken als je de hond mee wil nemen op vakantie.

Bij Topparken geldt wel de voorwaarde dat er maximaal 2 honden per kampeerplaats of accommodatie worden toegestaan. Ook moet je bij het boeken aangeven dat de hond meekomt. Honden dienen wel aangelijnd te zijn op de vakantieparken. Daarnaast hebben de parken vaak bos-en wandelgebied in de buurt.

Op het vakantiepark Résidence Valkenburg vind je poepzakjes aan de prullenbakken. Bij andere parken, zoals landgoed de Scheleberg wordt aangegeven dat je zelf poepzakjes dient mee te nemen. Er gelden verschillen tussen regels op de verschillende parken. Bij park de Ijsselhoeve zijn honden welkom op het terras en in het restaurant. Ook is er een losloopgebied buiten het park aanwezig. Dit geldt echter niet voor elk park. Op park Westerkogge is er een speciale uitlaatstrook aanwezig, andere parken geven aan dat uitlaten buiten het park dient te gebeuren.

Er zijn vanzelfsprekend wel kosten verbonden aan het verblijf van de hond op het vakantiepark. Deze kosten bedragen €7,50 per nacht.

Redactie

Op vakantie met de hond? Wij brengen en houden je op de hoogte van de meest hondvriendelijke vakantielanden, -parken, -huizen en hotels.